Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

U hebt personeel nodig? iWerk kan u daarbij helpen. Wij hebben gemotiveerde mensen die graag voor u aan de slag gaan.  Dit kan via detachering, maar ook in loonddienst onder begeleiding van ons. 

Detachering

Als iWerk een medewerker bij u detacheert dan betaalt u alleen de nota. Wij regelen namelijk alle andere zaken. Denk hierbij aan begeleiding, administratie en opleiding. U heeft daar geen omkijken naar. Ook het risico van ziekteverzuim vangen wij voor u op. U krijgt een gemotiveerde medewerker bij u aan het werk.

Groepsdetachering is ideaal als u structureel productiewerk wilt uitbesteden. Of u nu twee, vijf of meer gemotiveerde medewerkers nodig hebt, wij zorgen ervoor. Onze mensen werken bij u op locatie, maar blijven bij ons in dienst. U loopt zo geen risico, maar profiteert wel van de voordelen. iWerk heeft ruime ervaring met het inzetten en aansturen van groepen medewerkers op locatie. Desnoods sturen wij onze eigen voorman mee. 

Begeleid werken

U kunt onze medewerkers ook in dienst nemen. Zij staan dan bij u op de loonlijst. iWerk helpt u met de subsidieregelingen en blijft zorg dragen voor de begeleiding van de medewerker. Natuurlijk staat iWerk u ook inzake deze subsidieregeling met raad en daad bij. De voordelen van begeleid werken zijn met name de kosten. U betaalt namelijk geen detacheringskosten. Deze vorm van inhuur is vooral voordelig wanneer u een langer dienstverband aan wilt gaan.

Maatwerk

Heeft u personeel nodig met speciale kwalificaties of diploma's? Neem dan contact op met onze accountmanager. iWerk beschikt als erkend leerbedrijf over de mogelijkheden tot het opleiden van haar medewerkers. Dat kunnen reguliere diploma's zijn, maar ook op maat gemaakte cursussen.

Daarnaast hebben wij veel samenwerkingspartners. Bij deze bedrijven kunnen onze werknemers kwaliteiten aanleren zodat zij u nog beter van dienst kunnen zijn.