Over iWerk

iWerk is onderdeel van Werkplein Drentsche Aa.  Veel mensen die hier werken doen dat nog vanuit de wet Sociale Werkvoorziening.

Bij iWerk kijken we niet naar de beperkingen maar naar de mogelijkheden van mensen. Iedereen heeft kwaliteiten. Bij iWerk ontdekken medewerkers wat zij willen en kunnen. iWerk zorgt voor een plek op de arbeidsmarkt, binnen iWerk of daar buiten.

Werk/leer bedrijven
'Werken leer je door te werken' betekent voor iWerk dat wij zorgen voor scholing en een (tijdelijke) werkplek. Het uiteindelijke doel is een zo regulier mogelijke werkplek. Om dat te bereiken  hebben wij de beschikking over diverse werk/leerbedrijven. 

Onze coaches begeleiden de overstap van medewerkers naar buiten. Dit doen zij door coaching van de medewerker en hulp met werkplekaanpassingen bij de werkgever.

Directie en bestuur
iWerk valt onder Werkplein Drentsche Aa in Assen. Het werkplein voert de Participatiewet uit voor de gemeenten Aa en Hunze, Assen en Tynaarlo.

Informatie
De komende tijd zullen wij onze website verder ontwikkelen. U vindt hier nu de informatie die u nodig heeft als u op zoek bent naar personeel of als u werk wilt uitbesteden aan iWerk. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.